GoNo's Gedichten & Verhalenhoek

De hersenspinsels van een zelf- en door anderen verklaarde dichter/schrijver.

dinsdag 16 december 2008

Als Dat Geen Goed Nieuws Is.......


15/12 Australiër brengt wijn op de markt die aderen spoelt

Een Australische arts brengt een wijn op de markt die je aderen spoelt terwijl je hem drinkt. "De meest gezonde wijn ter wereld", beweert dokter Philip Norrie uit Sydney.
Elke fles bevat tot 100 keer meer reservatrol, dit is een natuurlijke anti-oxidant die in druiven en dus ook in gewone wijn voorkomt. Zijn wijn, waar grote hoeveelheden van het reukloze en kleurloze reservatrol aan worden toegevoegd, zou werken als een "arteriële schoorsteenveger". Van resveratrol is wetenschappelijk aangetoond dat het de bloedstroom verbetert en de vorming van plak in de aderen tegen gaat.
Philip Norrie produceert een opgepepte wijn op basis van de chardonnay-druif en eentje op basis van de syrah-druif. "Maar ik druk erop dat gunstige effecten voor de gezondheid enkel kunnen bij matig drinken", aldus Norrie.


© 1994-2008 Concentra |Media|

Zoals altijd kan overdaad schaden, maar wat heet men " matig "? Ik denk na 3 flessen door m'n slokdarm gegoten te hebben, ik waarschijnlijk één van de gezondste mensen op deze aardbol zal zijn.Nu nog een gezonde sigaret uitvinden en we kunnen weer een tijdje voort met onze zoektocht naar het eeuwig leven.....

GoNo

0 reacties:

Een reactie posten

Aanmelden bij Reacties posten [Atom]

<< Homepage