Suggestie van den Chef……
Suggestie van den Chef……
Pak een knolraap en savooi
een beetje fijngehakt hooi
wat kikkerdril voor de finesse
en ge krijgt een délicatesse
kook het langzaam op klein vuur
even flink doorroeren om het uur
voeg dan voorzichtig bij het roeren toe
de onderbroek van ons grootmoemoe
eventjes laten rusten, een uurtje of twee
ge zult ’t zien, ’t wordt een dikke puree
nu nog de peterselie en wat slijmige snottebellen
met wat geluk, kunt ge ’t recept nog voortvertellen
lekker laten opstijven, omdat het zo moet
afwerken met een klein scheutje citroen
getoverd uit GoNo’s hoge receptenhoed
garneren met schijfjes of stukjes meloen
dit receptje bestaat al jaren, hou je vast
en dient uitsluitend tegen de overlast
van sommigen die mij constant doen braken
daarom ben ik m’n eigen menu aan ’t maken……
©GoNo
Pak een knolraap en savooi
een beetje fijngehakt hooi
wat kikkerdril voor de finesse
en ge krijgt een délicatesse
kook het langzaam op klein vuur
even flink doorroeren om het uur
voeg dan voorzichtig bij het roeren toe
de onderbroek van ons grootmoemoe
eventjes laten rusten, een uurtje of twee
ge zult ’t zien, ’t wordt een dikke puree
nu nog de peterselie en wat slijmige snottebellen
met wat geluk, kunt ge ’t recept nog voortvertellen
lekker laten opstijven, omdat het zo moet
afwerken met een klein scheutje citroen
getoverd uit GoNo’s hoge receptenhoed
garneren met schijfjes of stukjes meloen
dit receptje bestaat al jaren, hou je vast
en dient uitsluitend tegen de overlast
van sommigen die mij constant doen braken
daarom ben ik m’n eigen menu aan ’t maken……
©GoNo
0 reacties:
Een reactie posten
Aanmelden bij Reacties posten [Atom]
<< Homepage