GoNo's Gedichten & Verhalenhoek

De hersenspinsels van een zelf- en door anderen verklaarde dichter/schrijver.

donderdag 18 september 2008

De reden waarom Samson niet deftig kan praten......


Samson stond zo krols als een kater en dat voor een hond. Hij wist totaal geen blijf meer met z'n eigen en z'n hormonen sloegen op hol. Iedereen die binnen kwam bij Gertje moest er aan geloven.
Z'n eerste slachtoffer was Alberto, den coiffeur waar nooit volk kwam, omdat hij nooit in z'n kot was. Die leefde zuiver op kosten van z'n mama en van z'n vriendjes uit Studio 100. lwam er nog bij dat hij altijd honger had en zodoende bij ieder bezoek z'n kas vol sloeg met andermans eten. Een dikke profiteur, zou ik zo zeggen hé ?
Samson had hem nog niet goed in de smiezen of hij maakte al aanstalten hem te berijden. Voor Alberto niet gelaten, want hij zat zoals zovelen in 't verkeerde lichaam. Maar toen ze beiden bijna op het hoogtepunt van hun amoureuze escapade waren, werd er toch wel geklopt zeker. Komt dat tegen. 't Was de burgemeester van dat godvergeten dorp.
“ Ik moest kloppen, want de bel doet het niet......”
Alberto en Samson dachten er het hunne van. Alberto had veel goesting om op de burgemeester z'n muil te kloppen, maar hij had z'n saccocheke niet bij.......
“ Samsonneke, pak hem, pak hem.......” riep Alberto in volle colère. Hoe zoudt ge zelf zijn, als ge gestoord wordt bij het uitoefenen der liefdesdaad ? Wat Samsonneke ook deed.
Alleen had onze Samson zich een beetje misrekend. Hij kreeg me daar een trap tegen z'n hondenmuil, zo hard dat z'n tanden piano speelden op z'n ribben. Komt er nog bij dat z'n boven-en onderkaak volledig uit de haak stonden. En zo komt het, lieve vrienden, dat Samsonneke na vijtien jaar tv, nog steeds niet deftig kan spreken.........

©GoNo

0 reacties:

Een reactie posten

Aanmelden bij Reacties posten [Atom]

<< Homepage