GoNo's Gedichten & Verhalenhoek

De hersenspinsels van een zelf- en door anderen verklaarde dichter/schrijver.

zaterdag 27 oktober 2007

Nieuwsflash...........

De terroristenbeweging "B.O.M., wat staat voor Bewust Ontplofte Mensen
deelt mede dat haar jaarlijkse Algemene Vergadering voorlopig niet kan doorgaan wegens een te geringe opkomst van haar leden.
Een nieuwe datum zal vastgelegd worden en dit binnen een maand na het verschijnen van dit bericht als SMS'je.

Osama Bin Laden is vannacht opgenomen in het ziekenhuis van St-Jozef-Mortsel, wegens aanhoudende hartklachten veroorzaakt door stress. Na z'n consultatie bij de hartspecialist, dr. Slaghart, is de heer Laden plotseling verdwenen. Z'n koffertje bleef achter aan de balie en maakt een verdacht geluid dat lijkt op het getiktak van een overjaarse wekker.
Dr. Slaghart zegt dat de heer Laden dringend contact moet opnemen en z'n medicatie moet innemen, want z'n hart kan elk moment ontploffen. Wat een hartinfarct tot gevolg zal hebben.
Hij is gekleed in een gestreepte soepjurk , draagt een hoofdverband en een lange grijze baard. Niet te verwarren met sinterklaas.
De man lijdt ook aan een lichte vorm van paranoa en achtervolgingswaanzin.
Contact opnemen ( in alle discretie) met Dr. Slaghart -- St-Jozef-Mortsel of met Child Focus.

Wegens een staking bij het Loodswezen in Antwerpen zal de goede Sint z'n intrede pas doen op 6 januari. Hij zal voor één keer vergezeld zijn door de Drie Wijzen uit het Oosten. Hij zou als bewijs van de multiculturele samenleving op een kameel z'n intrede doen, 't kan ook op een dromedaris zijn. We houden u op de hoogte.

Er is een ongeval gebeurd op de Provinciesteenweg. Een camion verloor er zijn container. Alle 42 verstekelingen kwamen er met de schrik en wat builen vanaf. De chauffeur moest plotseling uitwijken voor een man met lange baard en soepjurk, die teken deed dat hij moest stoppen. De chaufeeur meent hem al eens gezien te hebben, maar kan voorlopig niet op zijne naam komen.

Het weerbericht:

We voorspellen plaatselijke buien met regen. Het kwik daalt omdat het naar beneden gaat. De zon zou kunnen schijnen als er geen bewolking is.

GoNo

0 reacties:

Een reactie posten

Aanmelden bij Reacties posten [Atom]

<< Homepage