GoNo's Gedichten & Verhalenhoek

De hersenspinsels van een zelf- en door anderen verklaarde dichter/schrijver.

zaterdag 1 maart 2008

KaDéke nr 2( bijlage )

Wat er niet in KaDéke nr 2 staat, wegens gebrek aan plaats of tijd......

- Noël is deze maand ( februari ) tweemaal vier dagen ziek geweest, geveld door de griep die zo hard toesloeg, dat hij er nog niet goed van is.
- B. is, ook deze maand, ziek gemeld, waarna ze vertrokken is op verlof naar Polen, waarschijnlijk om te recupereren en krachten op te doen om de Verzending in goede banen te leiden.
- E. is van zijne velo gevallen, heeft schaafwonden en enkele blauwe plekken. ’t Is niet relevant, maar wreed ambetant! Wij vragen dan ook om een schietgebedje te doen, zodat hij vlug mag genezen.
- C. is terug van de Filipijnen, nog altijd even onverstaanbaar, en nog altijd tuinier. ’t Begint er terug een beetje deftig bij te liggen bij WMH. Waarvoor onze dank.
- De hostiebakkerij draait terug op volle toeren, dankzij R. die als een volleerde bakker z’n hosties staat te bakken. Met dank aan Noël, die hem regelmatig een thermoske koffie komt brengen om z’n adrenaline op peil te houden.
- P., onovertroffen receptionist en tevens chauffeur van dienst (ten alle tijden) vangt mee de groepen op, begeleidt ze en doet er een klappeke mee. Hij staat ook in voor de Voorraadkamer, zodat de groepen niet kunnen verhongeren van de honger.
- G.en F. koken voor de groepen, ‘k moet zeggen dat hun stoofvlees voortreffelijk was, allé, dat één stukske vlees dat ik mogen proeven heb toch.
- M. en B. hebben de Sanitaire Voorzieningen onder hun controle. M. leidt de sanitaire helpsters met vaste hand en heeft er voor gezorgd dat er een planning aanwezig is in de refter. De wc’s en andere sanitaire installaties zijn nu een toonbeeld van netheid en properheid.
- Spijtig dat, als ge ‘s morgens binnen komt om 6:20, ge uwen nek breekt door de rommel achtergelaten door iemand die de personeelsrefter gebruikt als zijne persoonlijk living. Maar er zou verbetering komen, naar het schijnt......
- De schoolreis gaat door in juni, maar de lijst hangt nu al uit en zo te zien wordt het een succes. De reis gaat naar de Westhoek, langs alle dorpen en pleinen waar er een KD-bak staat. En d’er zijn er nogal wat. Aan iedere KD-bak zal er één minuutje stilte gevraagd worden, ter nagedachtenis van de ter ziele gegane kledij.Waarna er een beknopte samenvatting zal gegeven worden over het ontstaan van WMH en de hoeveelheid kledij die er op één jaar ingestopt wordt.
- Onze trendy (?) boetiek zal in de maand maart, zo halverwege, open gaan met een denderend feest en plechtige doorknipping van een lint, waarna alle gegadigden zich in het nieuw kunnen steken. Daarna zou er één maand solden zijn, maar dat was nog niet zeker. Hopelijk wordt ook dit een successtory.

Tot zover de laatste nieuwsfeiten uit WMH. De nieuwe nieuwsjes leest u in KaDéke 3.
Uw reporter ter plaatse.......

©GoNo

0 reacties:

Een reactie posten

Aanmelden bij Reacties posten [Atom]

<< Homepage