GoNo's Gedichten & Verhalenhoek

De hersenspinsels van een zelf- en door anderen verklaarde dichter/schrijver.

vrijdag 28 november 2008

Doemdenker ?

Honderden doden en evenveel gekwetsten, dat is de balans van een terroristische actie in de havenstad Mumbai, in Indië. Op tien plaatsen tegelijk waren er bomaanslagen en moordpartijen op onschuldige burgers aan de gang. Wat zit hier achter ? In een stad, waar het krioelt van leger-en politiemacht, kunnen die zomaar een commandoraid uitvoeren ?
Stel dat dit hier gebeurt ? Vroeg of laat komen wij ook aan de beurt, dat staat als een paal boven water. Hoe ver kan men gaan in het tolerant zijn ? Terroristen, die onschuldigen afslachten, noem ik geen mensen, zelfs geen beesten. Dat zijn misdadigers van het ergste allooi. Die zijn er op uit om de gevestigde orde omver te werpen, door middel van bloed en geweld. Die willen de maatschappij in een complete anarchie onderdompelen.
Als dit hier gebeurt, is de Belgische staat machteloos, alle mooie praatjes ten spijt. Het begint met dvd's op te sturen naar de kutzenders en het eindigt met een bomaanslag. En toen werd België wakker........te laat.
Kijk wat er gebeurd is met de Bende van Nijvel, na al die jaren weet men nog niet wie hier achter steekt. Er zijn altijd gekken te vinden zijn, die zullen moorden, al was het maar om de kick. Sommige partijen weten daar handig gebruik van te maken om hun visie op de maatschappij op te dringen. Want na een bomaanslag zal men roepen om gerechtigheid, om wraak. En de politiestaat zal verder vorm krijgen, met meer repressie en meer controles. De vrije meningsuiting zal aan banden gelegd worden, de pers zal moeten zwijgen en wij ook.
Zoals Nostradamus voorspelde, er komt een Derde Wereldoorlog. En die zal uitgevochten worden in het Midden- Oosten. Daar waar de olie zit. Daar gaat het hem om, niet meer en niet minder. En Amerika zal optreden als de behoeder van de vrede, als de wereldpolitiemacht. Waarschijnlijk in samenwerking met Rusland en China, beiden ook atoommachten. En de rest van de wereld zal moeten zwijgen.......

Foto Gazet van Antwerpen (zie link rechterkolom)

©GoNo

0 reacties:

Een reactie posten

Aanmelden bij Reacties posten [Atom]

<< Homepage